menu Home chevron_right
Geen categorie

Jazzconcert in Gigant druk bezocht

Goedkoperles | 29 januari 2019

Zondag 27 januari mocht ik optreden bij Gigant op hun Jazzpodium. Het was behoorlijk druk en het blijkt dat er een gezellige sfeer is. Dit jazzpodium bestaat nog niet zo heel lang en er is elke maand een concert. Ik heb samen met de Guus Essers band een aantal nummers gespeeld die de leerlingen via mijn site kunnen downloaden om te oefenen. Extra leuk voor mijn leerlingen om deze liedjes live met band voor hun te kunnen spelen. Heb je het gemist? Wellicht mag ik volgend jaar weer een optreden verzorgen.

Geschreven door Goedkoperles

Reacties

Dit bericht bevat momenteel geen opmerkingen.

Geef een Reactie


Bericht


*verplicht

  • cover play_circle_filled

    01. Ouverture
    Liemers Jeugdorkest

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play