menu Home chevron_right
Geen categorie

Jazzconcert in Gigant druk bezocht

Goedkoperles | 29 januari 2019

Zondag 27 januari mocht ik optreden bij Gigant op hun Jazzpodium. Het was behoorlijk druk en het blijkt dat er een gezellige sfeer is. Dit jazzpodium bestaat nog niet zo heel lang en er is elke maand een concert. Ik heb samen met de Guus Essers band een aantal nummers gespeeld die de leerlingen via mijn site kunnen downloaden om te oefenen. Extra leuk voor mijn leerlingen om dit live met band voor hun te kunnen spelen. Wellicht is er een mogelijkheid dat ik volgend seizoen weer van de partij ben.

Geschreven door Goedkoperles

Reacties

Dit bericht bevat momenteel geen opmerkingen.

Geef een Reactie


Bericht


  • cover play_circle_filled

    01. When You're Smiling

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play