menu Home chevron_right
Geen categorie

Eise wint Masterclass

Goedkoperles | 15 april 2019

RAZ Jazz Masterclass

Op 14 april heeft Eise, de RAZ Jazz Masterclass gewonnen. 5 solisten mochten optreden in Gigant met Bigband Apeldoorn. De Rotary Apeldoorn Zuid wilde graag iets doen met talentontwikkeling een heeft dit evenement georganiseerd. Eise, één van de vijf solisten, is nog niet zolang op les en heeft jaren in Amerika gewoond. Nu hij zijn passie hier in Apeldoorn voortzet waren we pas net begonnen met improviseren. Het is dan ook bijzonder dat hij in zo’n korte tijd al het podium op durfde en daarmee ook samen met de zangeres een Masterclass heeft gewonnen. Gefeliciteerd Eise!

Geschreven door Goedkoperles

Reacties

Dit bericht bevat momenteel geen opmerkingen.

Geef een Reactie


Bericht


*verplicht

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play