menu Home chevron_right
Geen categorie

Sinterklaas 2019

Goedkoperles | 13 september 2019

Dit jaar wordt de Sinterklaasmusical extra bijzonder. Na de succesvolle uitvoering van het 15 jarig jubileum is het orkest weer gegroeid. De cast van de musical wordt nu gespeeld door Theaterbeesten van Kunstwerk! En i.p.v. 2 voorstellingen mogen we dit jaar 3 voorstellingen geven. Samen met mijn collega’s Sander en Jordi hebben we er erg veel zin in en wordt er achter de schermen enorm druk gewerkt. Nu maar hopen dat het weer gunstig blijft en Sinterklaas weer op tijd arriveert.

Voor kaarten voor 1 van de voorstellingen klikĀ hier.

Geschreven door Goedkoperles

Reacties

Dit bericht bevat momenteel geen opmerkingen.

Geef een Reactie


Bericht


*verplicht

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play